פיצה
חומרים :
½ 2 כוסות קמח
30 גרם שמרים
1 כוס מים פושרים
2 כפות שמן
½ כפית מלח
½ כפית סוכר
200 גרם גבינה צהובה
דברים לתוספת הפיצה
תירס
עגבניות
פטריות
זיתים
רוטב :
1 קופסת רסק עגבניות
½ בצל קטן לרסק
½ 1 כפות שמן
אורגנו
פלפל אדום חריף
מים לפי הצורך
אופן ההכנה :
בצק זה לשתי פיצות גדולות
לרדד בצק לעלה בגודל תבניות אפיה
למרוח את הרוטב על העלה שרידדנו
ניתן גם לפרוס עגבניות לפרוסות דקות ולהניחם
על עלה הפיצה .
לפזר גבינה צהובה על העלה של הפיצה
ולקשט בפטריות או זיתים או בתירס